Hát, tegnapi nap nagyon vegyes érzelmű nap volt. Nojám betöltötte a 19 hónapot, megtudtam, hogy a pocaklakóm kislány:) De Apa ezen a napon ment el Szarajevóba külszolgálatra. :( Nagyon hiányzik nekünk, Noja ma is úgy ébredt, hogy "Apa, Apa".

13 kg körül mozog az én tejcsi imádóm :) Őszre és télre vehetem az új ruhákat és a cipőket, mert mindent kinőtt. Eszméletlenól gyorsan nő :)

Most már jelez mindent.. Bilizésnél hozza a bilit és mondja, hogy kaka:) (ha pisi jön, ha kaka). Bár tegnap előtt egyfolytában a pisit mondta,..de abban semmi igazság tartam nem volt :D

Pohárból nagyon szépen iszunk, és csürös üvegből is. Enni is egyedül evett tegnap, mert főztem közbe és nem bírta kivárni, hogy én adjam a falatot a szájába :) Teljesen önálló, kiábe csukogatja az aktót, ki megy ha akar.. Most jövök rá, hogy már nem függ tőlem, teljesen önálló.

Voltunk boltba, azonnal megy és pakolná a neki tetsző dolgokat. Még Apa itthon volt, megengedte neki, hogy választhat magának egy öditőt mert azt nézegette, mondta, hogy köszi és rögtön bepakolt kettőt :D Aztán még egy kekszet kért és ennyi. Ha valamire azt mondjuk nem szabad, azt azonnal ott hagyja :)

Egyre többet beszél. Kezd felnőni az én pici babám :))