5 hónappal ezelőtt, már a világra jött Életem Értelme, Egyetlen kislányom: Noémi Hanna. Mára 5 teljes hónap telt el és kész kis hölgy lett, az én pici babám. Aki már annyira nem is pici. (7740gramm és 66,5 cm. 43 cm fej- és 44cm mellkas körfogat.)

Alul már látszik a két kis fogunk, már próbálkozunk a mászással, elég sok sikerrel.. 1 métert, már magabiztosan lemászik. Ülni is tudunk, kb. 1 percig :)

Ajjh, már eltelt 5 hónap... gyorsan telik az idő..

A banán a kedvenc táplálékunk. Mindent eszünk ami banános.. Új kedvenc, a banános-őszibarack mellé a banános-őszibarackos-túrós pép ill. a banános-almás-babapiskótás pép. Nyomjuk befele a Mars-csokit (persze egy pici darabot csak!), szeretünk "fagyizni"  és elég szépen iszunk pohárból..:) (Mert amit valaki iszik, azt nekünk is meg kell kóstolni.. nem úgy megy az..:P) Eddig.. citromos-kicsit szénsavas ásványvizet kóstolt.. ill. hugom és anyukám "segítségével" almás és narancsos sört is.. aminek ha hiszitek, ha nem, nem fintorgott.. hanem cuppogott, és hajolt az asztalhoz, meg nyúlt  a kezeivel érte, hogy ő még bizony kér.. természetesen, mindig az kellene, amit nem igazán szabad...:)

Imádom, napról-napra egyre jobban :)

Hamarosan itt lesz a keresztelője is :) Sajnálni fogom a keresztanyukát..:) Júliusig közel leszünk már a 9kg-hoz :)

Egyébként nagyon okos kislány. Sokat játszunk.. tudunk már bújócskázni.. úgy, hogy ő is "elbújik".. lehajol..:) Vidáman és boldogan telnek most a napjaink és várjuk haza apát, akit szólitott a kötelesség és elvezényelték kiképzésre a Bakonyba egy teljes hónapra! De mindennap beszélünk vele mindketten telefonon :)

Úgy veszem észre, hogy már "válogat" az emberek között, hogy ki a szimpatikus és ki nem. És természeteen rájöttem, hogy hiába lát valakit 2 naponta én vagyok a biztos pont.. mindig figyel a szemével, hogy el ne hagyjam :)

Sokat mosolyog, gőgicsél.. csörgőzik...:)

Fantasztikus édesanyának lenni :)