Noémi hétfőn töltötte be a 4 hónapot :) Nagyon gyorsan elrepült ez a 4 hónap. Annyira édes, mindenkire mosolyog, aki szól hozzá. Csak akkor sír, ha éhes. Általában nagyon jól el van mindenkivel (már akit ismer persze). A kezét már használja, megfogja vele a cumisüveget és a tágyakat, ami érdekli. A kezecskéi a legjobb barátai, lassan már folyamatosan a szájába lesznek :) Mondjuk hozzátartozik, hisz jönnek a fogacskáink. A fejét nagyon szépen tartja. A kedvenc szinünk a piros. :D Bármikor, bárki felkelti az érdeklődését ha pirosban van :) Elkezdtük enni az almapürét, a krumplit és a sárgarépát. Növünk. Kész nagylányok lettünk :)

Április 22-én volt az első névnapunk :)

Voltunk a fejlődésneurológián. Elküldött minket vérvételre a doktornő, de nem tudták levenni a vért Nojától, mert nagyon kicsik még a vénái. Május 5-én megyünk agyi UH-ra és május 9-én kell visszamenni a doktornőhöz a neurológiára. Végülis semmi baja nincs Noéminek, csak "testszerte irritábilis" vagyis a környezete nagyon meghatározza a hangulatát. De kinek nem? - kérdem én.

Ma voltunk a tanácsadáson. 2 szurit is kapott. És így pontos adatokkal tudok szolgálni. Mondjuk én is ezt a súlyt tippeltem, mert a 3-as Pampers már bevág  hurkák közé a combijába. :)

Tehát:

6970 gramm, 63 cm. 40 cm fej- 42 cm mellkas körfogat.

 

:) Nagyon-nagyon imádom :)