KisBab Naplója

Az én kis pocaklakóm története :)

2011. március 28. hétfő

Újabb injekció

Ma volt a nagy vizsgálat. :) Pontos adatokkal tudok szolgálni. Noja 6090 gramm és 61,5 cm. A fejkörfogata: 39,5 cm, a mellkas: 40,5 cm. :)

Megkapta a szurit is. Hát felsírt, de mivel az apukája végig mellette volt, azt lehet mondani, h jól tűrte :)

Legközelebb egy hónap múlva megyünk, újabb szurira:S Olyan nagy vizsgálat nem volt, mert nem a doktornénink volt, mert szabin van,  helyettesítették.

Hát, most ennyi C:

 

 

 

0 hozzászólás
2011. március 25. péntek

Noémi 3 hónapos lett.:)

Ma 3 hónapos lett Noja baba. Olyan sokat nőtt, változott az arca is (szerintem, de majd teszek fel képeket :)) Figyel, gagyog, gőgicsél. Sikongat, hangosan nevet. Imádja, ha puszilgatom, ha beszélünk hozzá. Nagyon édes. :) Hétfőn megyünka doktornénihez, újabb injekcióra, úgyhogy teljesen pontos értéket nem tudok irni, de kb. 6000gramm lehet, és 61cm. Növöget szépen :)

Gyönyörűen tartja a fejét, felhúzza magát (kis segítséggel), és fordulgat össze-vissza. Már kúszni is próbál, előre is jut vele, de hát csak a kezével húzza magát, hiába jár a lába :) Igy elég fárasztó neki..:)

Végre itt tavasz, olyan jókat séátlunk Nonccsal :) Nagyon tetszik neki :) Már mosolyog mikor adom rá a sapkáját, tudja, hogy séta következik.:D

Április 18-án megyünk a fejlődés neurológiára, bár már nem remeg, de ha már meg van az időpont, csak nem fogom lemondani :) Legalább kivizsgálják, bár tudom, hogy makk egészséges :)

2 hét múlva pedig elkezdhetünk zöldség- és gyümölcs leveket inni. 4 hónapos korától pedig a pépeket.:) Már alig várom :)

 

 

0 hozzászólás