KisBab Naplója

Az én kis pocaklakóm története :)

2011. február 28. hétfő

Injekció

Megkapta a Picim mindkét injekciót, a kis combjaiba. Nagyon sírt.. :( 1 hónap múlva megint megyünk szuriért..
Hivatalos adat: 5500gramm, 59 cm. 38,5 fej-, 39 cm mellkastérfogat.
A doktornő szerint "átlagon felüli", ergo kicsit dagibb:S és ne adjak neki 6 -szor 160 ml-t csak 100 ml max.. 120 ml-t.
Egyébként választhattam melyik tápit kapja, és mivel a többi anyuka a Bebát ajánlotta, így a BEBA HA1 bifidusszal-t írattam fel. :)

 


1 hozzászólás
2011. február 25. péntek

2 hónaposak lettünk

Bizony, ma lett Noja 2 hónapos. :)

Ennek örömére hétfőn megyünk szurira..:( De kedves a dokinénink, és imádja Nojcsit. Nagyon tetszik neki :) Meg van elégedve a súlyával (5kg), és szerinte is nagyon ügyes.:D Már fordulunk egyedül, tartjuk a fejünket, és ami a legjobb (nekem :D) átaludjuk az éjszakát. 21kor lefekszik aludni és 6.30ig fel sem kel. Akkor iscsak azért, mert apa kel, megy dolgozni Noja pedig jön mellém a nagyágyba. Aztán 10ig alszunk, eszünk, játszunk egy kicsit, majd Nojcsi alszik, én meg főzök, mosok, takarítok :D

Hivatalos adatot nem tudok még mondani, de itthoni méricskézés volt. Noja kereken 5 kiló és 58 centi. :D Enni azt szeret :D Tápszert váltottunk, ez sokkal jobban tetszik neki. Ettől tudunk kakálni is, és nem eszik óránként. Na meg olcsóbb is és jobb is.

Bár a mai UH vizsgálat szerint, refluxos a kis picim. Nem durva, egy éves korára kinövi elvileg. Gyógytápszert fog kapni, a Humana Babyfit 1-et.

Alig várom már a következő hónapot :) Mindig új és új dolgokat fedez fel.. és én is vele. Imádom! Azt hiszem életem eddigi legjobb döntését hoztam azzal, h megszültem a pici békámat.:D

 

Egy fotó a két hónapos Nojcsiról.

1 hozzászólás