Eljött, hát ez a nap is (2011.12.25) és Noémi 12.53perckor betöltötte az első életévét. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elment ez a 12 hónap.

Január első hetében viszem méreckedni a kisassznyt, tehát pontos adatokat akkor tudok írni, addig csak annyit, hogy nagyon cuki, csupa mosoly kislány, aki nagyon imádja az unokatesóit, szeret enni (mindent!) és rajong a zenéért. Még nem idnult el. de szerintem hamarosan elfog. (Bár, a neurológus doktornő szerint, hamarabb fog megszólalni . Egyébként minden rendben van vele, és csak jövő decemberben kell visszavinnem utoljára! Hála az égnek! :)) Állandóan pakol, de SZÉT, nem össze :D, így állandóan szedem össze a játékokat a földről, a könyveket, a ruhákat, majd kezdhetem újra előlröl. Azért erről leszokhatna :D NEm bánnám :D Már le kellett pakolnom a szekrénysor első polcáról is, és hamarosan jöhet a második.. De ha hiszitek, ha nem, ahogy elpakoltam a könyveket, és plüss állatokkal helyetesítettem, hirtelen abba maradt az érdeklődés.. Furcsa.. nem igaz!? :)

Kiderült az is, hogy mi okozza a kakilási problémákat.. sajnos aranyere van picimnek. De a gyereksbész írt fel neki Aurobin-kenőcsőt és már a 3. napon észre lehetett venni a javulást.. mára pedig csak már egy rossz emlék. Januárba még oda is visszakell mennünk, a kontroll miatt.

Na, akkor jobb hírek: Egyedül tudunk állni, de csak akkor, ha mindenről megfeledkezünk :D Újdosnág lett a "kukázás" is.. és minden érdekes lett ami vizes.. Imád segíteni teregetni.. Én felteszem, ő alulról lehúzgálja.. :D Állandóan a nyakába akaszt mindent és úgy szaladgál.. múltkor pl a bugyimat :D

December 6-án megjött a Mikulás bácsi Nojához is, mert jó?? kislány volt :D Hát a csokik és a cukrok nem sok örömet váltottak ki belőle, pláne, hogy egyébként is kap néha-néha.. na de a tatáéktól kapott játék zongora annál nagyobb sikert aratott.

december 24-én Dédihez mentünk le karácsonyozni. A karácsonyfa minden szempontból osztatlan sikert aratott, és közelebbről is megkellett nézni, pláne, hogy sokkal nagyobb mint az itthoni.. két dísztől gyorsan meg is szabadította dédit és egy szakácskönyvtől, amit azért én valamenyire helyre tudtam hozni :D A vacsiból már ő is evett sőőőt megkostólta a szénsavas üditőket is :D Édes volt, ahogy nyújtogatta a nyelvét.

december 25-én itthon szülinapoztunk :) Jöttek a nagyszülők, unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik és a keresztszülők, sok-sok ajándékot, ruhát kapott Noja. És persze a torta.. illetve a tortán lévő gyertya volt az izgalmasabb.

december 26-án pedig édesanyámékhoz mentünk le kettesben (mert apa szolgálatban volt). A kecskeméten élő unokatesótól nagyon sok dolgot kapott Noja..a sok dolgoból kettő nyerte el a tetszését (egy zenélő telefon és egy zenélő "táska" amin elől állatok vannak és amelyiket megnyomja az olyan hangot ad ki).

Nagyon ügyes, aranyos, gyönyörű :D Nem tudok betelni vele. Ő legszebb és legjobb dolog az életembe. Ő jelenti nekem a BOLDOGSÁGOT. Soha, de soha nem akarom elveszíteni az én 1 éves kis öregasszonyomat :D Még, ha előszeretettem "dumál" is nekem vissza és harapdál és hisztikkel tisztel meg. :)) Ő az életem értelme.