Eltelt az első 1 hónap és nagyon jól érezzük magunkat. :D

Én is kipihentem a szülés és a gyermekágy fáradalmait, most már csak a plusz kilók vannak, de majd az is megoldódik idővel! :D

Az elmúlt 1 hónapban sikerült híznia kisbabomnak, szóval most 4240gr,a hossza az 55cm. Szerdán voltunk tanácsadáson, szóval az adatok hivatalosak :D A súlyával én teljesen meg vagyok elégedve, és a doktornéni is. Igaz van, hogy akár 2*140ml-t is eszik Noja, de van olyan is amikor meg csak 80 ml-t. Amúgy tényleg jó kislány, nagyon ritkán hallatja a hangját és azt is csak akkor, ha már éhes, vagy megunta a nézelődést. A fürdetőjétől sajnos kicsattogott, még kicsit mindig látszik az arcán, de mára már sokat javult.

Viszont úgy 1 hete elkezdte remegtetni Nojcsi a lábacskáit, mikor ébren van. Csak úgy, spontán, eleinte csak pelusozáskor tűnt fel, de máskor is csinálja, akár többször is. Ez vajon normális?

A doktornő szerdán ránk hozta apával a frászt, ugyanis Nojcsi nagyon sokat bukik vissza. Pedig fél órát büfiztetem (tudom, h csak 5-10perc lehetne). Meg kell emelnünk a kiságy fejvégét, és ha még így is sokat bukik, akkor ad beutalót a gastroenterológiára, mert lehet reflux betegsége.

De sztem csak annyi a problémája, hogy nagyon mohó, nagyon sokat eszik és sztem a kis gyomra, nem bírja. Legalábbis remélem. De kevesebb kajcsit nem tudok neki adni, mert akkor, nem alszik, hanem csak sír. Meg hát, attól, mert pici tudja, hogy mi és mennyi kell neki.

A szopizásról végleg lemondtuk. Nincs semmi értelme, és csak Noját szenvedtetem vele.

26-án, este a mellkasomon pihent, mikor egyszer csak felemelte és megtartotta a fejét (kb. 5percig) úgy, hogy közben a vállait is kiemelte. :):D illetve, egyre többet fordul oldalról hátra, ill. oldalról hasra. Már nem merem, csak úgy ott hagyni a pelenkázón, mert képes „elmászkálni”. Múltkor csak 1 percre hagytam bent, még elkészítettem a tápiját, és már haránt-fekvésben várt..:D

2 hónaposan kell mennünk legközelebb tanácsadásra, ahol kap 2 injekciót is :( Nem akarom, én bevinni.. :(:( Tuti vele együtt fogok sírni... Addig remélem, eltudom csalni az imádott Mamucit :):)